Cos de cumparaturi

 

  Cosul de cumparaturi este gol.

 

 

 

 

 

Cum comand?

Comandarea produselor se face online.

 

ALEGEREA PRODUSELOR

Din meniul principal, selecteaza optiunea "Magazin" pentru a accesa pagina de prezentare a produselor.

 

 

 

Comanda online se realizeaza prin apasarea butonului "CUMPARA" aflat in dreptul fiecarui produs.  

 

 

 

COSUL DE CUMPARATURI

Dupa ce ai apasat butonul "CUMPARA" , vei fi directionat catre cosul de cumparaturi, unde, dupa ce alegi numarul de exemplare pe care doresti sa le achizitionezi, poti finaliza comanda folosind butonul "TRIMITE COMANDA". Vei fi directionat catre o pagina unde vei avea la dispozitie un formular pentru introducerea datelor personale, adresa de livrare, etc. Dupa ce ai introdus datele apasa butonul "TRIMITE" si comanda ta va fi trimisa.

 

 


Informatii comanda

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, va stam la dispozitie:


Modalitati de plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise , in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Plata se poate face in avans sau in termen de 3 zile de la primirea cartilor.

Nume firma:  Books 4U SRL
Cont lei: IBAN RO58RZBR0000060017369430 , Raiffeisen – Ag. Magheru, Bucuresti
Cod unic inregistrare: RO33574204

Politica de confidentialitate

ConFisc.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


ConFisc.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.


Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ConFisc.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul ConFisc, se pot dezabona prin trimiterea unui mail catre dezabonare@confisc.ro , sau utilizand linkul din jos-ul newsletterulului ConFisc primit prin email.


Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa info@confisc.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa suport@confisc.ro.